Varig Forsikring websider

Brannkassene stiftet i sin tid selskapet som nå heter Gjensidige. De aller fleste Brannkassene har etter hvert fusjonert med Gjensidige, og i dag er det 15 selvstendige brannkasser igjen i Norge. 14 av disse har nå endret navn til Varig Forsikring, men samarbeidet med Gjensidige fortsetter som før. Vi har laget websider til dem der fokuset har vært på brukervennlighet, personlighet, og synlighet. De har mulighet til å administrere sidene sine selv, og kan enkelt legge til/bytte ut innhold.

NM2019_flyer

Ski-NM Lygna 2019

Ski-NM 2019 blir en stor folkefest på Hadeland! Arrangementet finner sted på Lygna skisenter 28.–31. mars 2019, og der vil du møte både lokale og nasjonale langrennsstjerner! Med en gjennomført visuell profil fremstår arrangementet ensartet og profesjonelt.

Hadelandflis_logo

Hadeland flis og interiør

I tillegg til fliser og tilbehør, tilbyr de kjøkken, baderomsinnredninger og lamper. De har fokus på god service, veiledning og leveringspunktlighet, og kan bistå under hele prosessen.

Vi har utviklet ny logo, og en stilren, funksjonell og responsiv webside, der du kan få inspirasjon til dine nye prosjekter.

Varig logo

Varig Forsikring

Brannkassene stiftet i sin tid selskapet som nå heter Gjensidige. De aller fleste Brannkassene har etter hvert fusjonert med Gjensidige, og i dag er det 14 selvstendige brannkasser igjen i Norge.
Disse 14 har nå endret navn til Varig forsikring, men samarbeidet med Gjensidige fortsetter som før.
Deres strategi er å være tilstede med god bemanning og høy servicegrad, selvsagt i kombinasjon med de beste digitale løsninger.
Vi var med på hele prosessen, fra å velge navn til ferdig logo og full visuell profil.

Stedsnavn fra Hadeland

Stedsnavn fra Hadeland

Bjørn Liaklev sin hovedoppgave i norsk fra 1961/62 har nå, i 2017, blitt satt mellom nye permer, pent innbundet og formgitt av oss.

Ny bolig hadeland logo

Ny Bolig Hadeland

Ny Bolig Hadeland er et nytt boligbyggerselskap som holder til i hjertet av Gran. Selskapet er eid av to kjekke handymenn, Hans Morten Sørlie og Øisten Lysenstøen, som begge har lang erfaring innen boligbygging.
Ny Bolig Hadeland tilbyr tjenester som salg av fler- og eneboliger. De tar seg av prosjektering, tegninger og søknader mm. I tillegg er de behjelpelige med å finne riktig tomt til drømmehuset – eller riktig hus til drømmetomten.

ePlast logo

ePlast

ePlast leverer kostnadseffektive løsninger i form av bearbeidede deler i plast og halvfabrikata. Selskapets ansatte har over 26-års bransjeerfaring og innehar spisskompetanse innen teknisk plast, anvendelser, tekniske egenskaper og mulighetene som eksisterer med ulike materialer.

Ski NM lygna 2017 flyer

Ski NM Lygna 2017

– Nemlig NM på ski! Arrangementet fant sted på Lygna 2.– 5. februar 2017. Det ble en folkefest med lokale helter, og Bjørgen og Northug var der også.
Med den visuelle profilen fremstod Ski NM 2017 som et ensartet og profesjonelt arrangement.

Glasslåven_logo_negativ

Glasslåven

Glasslåven kunstsenter ligger på Granavollen på Hadeland og åpnet 27. april 2016. Låven fra 1880-tallet er restaurert og ombygd etter økologiske prinsipper. Stall, høyloft og potetkjeller er erstattet med galleri, produksjons- og visningsrom, glasshytte og verksteder for fast og prosjektbasert leie.
Vi har designet logo og profil for Glasslåven, samt designet diverse profilmateriell, og skiltene inn- og utvendig på låven.

Humor i hverdagen

Humor i hverdagen

Vi bistod Morten Christian Mo med hans reviderte utgave av av «humor i hverdagen». Vi har stått for både design og ombrekking.