Bupa

Bupa tilbyr heldøgns bo- og omsorgstjenester til mennesker med ulike utfordringer og diagnoser innen rus og psykiatri. Bedriften har høy kompetanse og lang erfaring fra somatiske og psykiatriske sengeposter, privat helse og omsorg, boligtjenester, samt PU-tjenester fra flere kommuner. De har fått en informativ og brukervennlig webside som også fungerer godt på mobil.

Aktiv Eiendomsdrift

De ble etablert i 2004, holder til på Harestua, og har nå 22 heltidsansatte. Alle ansatte i Aktiv eiendomsdrift har allsidig faglig kompetanse, og nødvendig sertifisering.

Fotograf BT Stokke

Fotograf B.T. Stokke er en meget dyktig og anerkjent fotograf som holder til i Gran sentrum på Hadeland. Vi har fått oppdraget med å designe og utvikle hans nye webside. Vi har hatt et godt samarbeid der resultatet er en brukervennlig webside der fotografiene er i fokus, og vises optimalt både på pc, nettbrett og smarttelefon.

Hadelandflis_logo

Hadeland flis og interiør

I tillegg til fliser og tilbehør, tilbyr de kjøkken, baderomsinnredninger og lamper. De har fokus på god service, veiledning og leveringspunktlighet, og kan bistå under hele prosessen.

Vi har utviklet ny logo, og en stilren, funksjonell og responsiv webside, der du kan få inspirasjon til dine nye prosjekter.

Opshal Begravelsesbyrå webside mac

Opsahl Begravelsesbyrå

Opsahl Begravelsesbyrå ble startet i 1990 av Nils Einar Opsahl. I dag har bedriften fire ansatte. Der blir du møtt med medmenneskelighet og respekt, og de legger stor vekt på å skape tillit i en tung situasjon.

De ønsket en moderne, brukervennlig og personlig webside der det er enkelt for kundene å finne frem. De kan selv drifte og oppdatere siden.

Alarm og service iphone forside alarm og service

Alarm og service

Alarm og service ble etablert i 2009. De har stor faglig kompetanse på varmepumper, kameraovervåkning og alarmsystemer. Vi har oppdatert logoen deres, samt stått for design og utvikling av ny webside.

hapro_jobb_og_karriere_visittkort_rosa

Hapro Jobb og Karriere

Hapro Jobb og Karriere er en leverandør av kompetanse og tjenester innenfor jobb, arbeidsliv, organisasjon og ledelse. I forbindelse med nytt navn, har de nå fått pusset opp og utvidet sin helhetlige profil. Vi har også stått for design og utvikling av deres nye webside!

Solsida webside

Solsida

Solsida Barnebeite er en naturbarnehage på Hadeland. For dem har vi utviklet en enkel og leken nettside! Med den nye nettsiden blir det nå enklere for Solsida å formidle nyttig informasjon til brukerne.