Hageglede

Hageglede er nettbutikken for hageentusiaster, og har røtter helt tilbake til 1895, da under navnet Brummunddal Frø. De satser på å bli Norges største leverandør av knoller, løk og frø på nett, og tilbyr et bredt utvalg av spennende produkter du ikke finner i ethvert hagesenter. Utvalget strekker seg fra frø og såutstyr til redskap og drivhus.

Vi fikk i oppdrag å designe vårens katalog og frøposer i rent og moderne design, og det er selvsagt de flotte plantene som spiller hovedrollen. Hvis du vil ha katalogen tilsendt i posten, gå inn på www.hageglede.no og bli medlem.

Gran kommune logo liggende

Gran kommune

Gran er en kommune i Innlandet fylke, og utgjør den nordligste delen av Hadeland. Området er kjent allerede fra middelalderen, med sine nydelige Søsterkirker, Norges eldste gjestgiveri og flotte kulturlandskap. Gran er en inkluderende, tradisjonsrik og nytenkende kommune.

Gran kommunes våpen henspeiler til Søsterkirkene på Granavollen og ble godkjent ved kgl. re. 11. desember 1987. Våpenet ble tegnet av Kari Ruud Flem.

Gran kommunes logo og profil har blitt fornyet, for å få en helhetlig visuell identitet på alle plattformer. Våpenskjoldet er som før, mens resten av profilen er ny og tilpasset et mer digitalt samfunn. De har fått ny designmanual og maler, slik at profilen skal være enkel å bruke og ivareta for de ansatte i kommunen.

Vi takker for oppdraget og jøtt bra samarbeid!

Bupa

Bupa tilbyr heldøgns bo- og omsorgstjenester til mennesker med ulike utfordringer og diagnoser innen rus og psykiatri. Bedriften har høy kompetanse og lang erfaring fra somatiske og psykiatriske sengeposter, privat helse og omsorg, boligtjenester, samt PU-tjenester fra flere kommuner. De har fått en informativ og brukervennlig webside som også fungerer godt på mobil.

Røysumtunet

Røysumtunet – en nytenkende, modig og raus bedrift. Røysumtunet har over 50 års erfaring og tilbyr tjenester med høy faglig kvalitet innen tverrfaglig spesialisert rehabilitering, bo og bistand og psykisk helse. Bedriften har 215 ansatte og sysselsetter 70 personer på timebasis. De har kunnskap og hjerte for sitt arbeid som er nøkkelen for å lykkes.

En bruker av Røysumtunet sier så fint:
«På Røysumtunet får du tunge og triste dager fort til å virke som ein fest. Røysumtunet legg vekt på økt trivsel, velvere og meistring i kvardagen. Som eg alltid seier: Når eg er heime savner eg «tunet» Når eg er på «Tunet» tenker eg på dei heima.»

Heldige oss, som får lov å jobbe sammen med denne flotte gjengen!

Hadeland juleaquavit

Hadeland juleaquavit produseres av Det norske brenneri for Gran handel og håndverk. Smaken har et rikt anslag av karve, dernest sitrus, koriander, madeira og lakris, og passer ypperlig til vår tradisjonelle julemat. Juleaquaviten produseres hvert tredje år, og har et opplag på kun 1000, så vær rask hvis du vil skaffe deg den koselige flaska med de gyldne dråper til jul! Tint består av 66,66 prosent juleelskere (og de siste 33,33 prosentene er aquavitelsker), så for oss var det stor stas å få designe årets etikett!

Hadelandskonferansen 2019

Hadelandskonferansen arrangeres hvert år, og har vært en stor suksess helt siden oppstarten i 2011. Konferansen skal både inspirere og fungere som en møteplass for alle som bryr seg om Hadeland.

Vi har stått for konferansens visuelle identitet. Det er viktig for oss at de visuelle elementene som benyttes står godt til hverandre slik at Hadelandskonferansens identitet forblir intakt. Dette gjelder alt fra logo, fargepalett, illustrasjoner, profilmateriell for ulike plattformer, til scenedekor.

Aktiv Eiendomsdrift

De ble etablert i 2004, holder til på Harestua, og har nå 22 heltidsansatte. Alle ansatte i Aktiv eiendomsdrift har allsidig faglig kompetanse, og nødvendig sertifisering.

Varig Forsikring websider

Brannkassene stiftet i sin tid selskapet som nå heter Gjensidige. De aller fleste Brannkassene har etter hvert fusjonert med Gjensidige, og i dag er det 15 selvstendige brannkasser igjen i Norge. 14 av disse har nå endret navn til Varig Forsikring, men samarbeidet med Gjensidige fortsetter som før. Vi har laget websider til dem der fokuset har vært på brukervennlighet, personlighet, og synlighet. De har mulighet til å administrere sidene sine selv, og kan enkelt legge til/bytte ut innhold.

Fotograf BT Stokke

Fotograf B.T. Stokke er en meget dyktig og anerkjent fotograf som holder til i Gran sentrum på Hadeland. Vi har fått oppdraget med å designe og utvikle hans nye webside. Vi har hatt et godt samarbeid der resultatet er en brukervennlig webside der fotografiene er i fokus, og vises optimalt både på pc, nettbrett og smarttelefon.