Gran kommune logo liggende

Gran kommune

Gran er en kommune i Innlandet fylke, og utgjør den nordligste delen av Hadeland. Området er kjent allerede fra middelalderen, med sine nydelige Søsterkirker, Norges eldste gjestgiveri og flotte kulturlandskap. Gran er en inkluderende, tradisjonsrik og nytenkende kommune.

Gran kommunes våpen henspeiler til Søsterkirkene på Granavollen og ble godkjent ved kgl. re. 11. desember 1987. Våpenet ble tegnet av Kari Ruud Flem.

Gran kommunes logo og profil har blitt fornyet, for å få en helhetlig visuell identitet på alle plattformer. Våpenskjoldet er som før, mens resten av profilen er ny og tilpasset et mer digitalt samfunn. De har fått ny designmanual og maler, slik at profilen skal være enkel å bruke og ivareta for de ansatte i kommunen.

Vi takker for oppdraget og jøtt bra samarbeid!

Hadelandskonferansen 2019

Hadelandskonferansen arrangeres hvert år, og har vært en stor suksess helt siden oppstarten i 2011. Konferansen skal både inspirere og fungere som en møteplass for alle som bryr seg om Hadeland.

Vi har stått for konferansens visuelle identitet. Det er viktig for oss at de visuelle elementene som benyttes står godt til hverandre slik at Hadelandskonferansens identitet forblir intakt. Dette gjelder alt fra logo, fargepalett, illustrasjoner, profilmateriell for ulike plattformer, til scenedekor.

Aktiv Eiendomsdrift

De ble etablert i 2004, holder til på Harestua, og har nå 22 heltidsansatte. Alle ansatte i Aktiv eiendomsdrift har allsidig faglig kompetanse, og nødvendig sertifisering.

Varig Forsikring websider

Brannkassene stiftet i sin tid selskapet som nå heter Gjensidige. De aller fleste Brannkassene har etter hvert fusjonert med Gjensidige, og i dag er det 15 selvstendige brannkasser igjen i Norge. 14 av disse har nå endret navn til Varig Forsikring, men samarbeidet med Gjensidige fortsetter som før. Vi har laget websider til dem der fokuset har vært på brukervennlighet, personlighet, og synlighet. De har mulighet til å administrere sidene sine selv, og kan enkelt legge til/bytte ut innhold.

NM2019_flyer

Ski-NM Lygna 2019

Ski-NM 2019 blir en stor folkefest på Hadeland! Arrangementet finner sted på Lygna skisenter 28.–31. mars 2019, og der vil du møte både lokale og nasjonale langrennsstjerner! Med en gjennomført visuell profil fremstår arrangementet ensartet og profesjonelt.

Hadelandskonferansen adgangskort

Hadelandskonferansen

Hadelandskonferansen arrangeres hvert år, og har vært en stor suksess helt siden oppstarten i 2011. Konferansen skal både inspirere og fungere som en møteplass for alle som bryr seg om Hadeland.

Vi har stått for konferansens visuelle identitet. Her var det viktig for oss at alle de visuelle elementene som skulle benyttes sto godt til hverandre slik at Hadelandskonferansens identitet forble intakt. Dette gjaldt alt fra logo, fargepalett, illustrasjoner, profilmateriell for ulike plattformer, til scenedekor og blomster.

Varig logo

Varig Forsikring

Brannkassene stiftet i sin tid selskapet som nå heter Gjensidige. De aller fleste Brannkassene har etter hvert fusjonert med Gjensidige, og i dag er det 14 selvstendige brannkasser igjen i Norge.
Disse 14 har nå endret navn til Varig forsikring, men samarbeidet med Gjensidige fortsetter som før.
Deres strategi er å være tilstede med god bemanning og høy servicegrad, selvsagt i kombinasjon med de beste digitale løsninger.
Vi var med på hele prosessen, fra å velge navn til ferdig logo og full visuell profil.

hapro_jobb_og_karriere_visittkort_rosa

Hapro Jobb og Karriere

Hapro Jobb og Karriere er en leverandør av kompetanse og tjenester innenfor jobb, arbeidsliv, organisasjon og ledelse. I forbindelse med nytt navn, har de nå fått pusset opp og utvidet sin helhetlige profil. Vi har også stått for design og utvikling av deres nye webside!

Ny bolig hadeland logo

Ny Bolig Hadeland

Ny Bolig Hadeland er et nytt boligbyggerselskap som holder til i hjertet av Gran. Selskapet er eid av to kjekke handymenn, Hans Morten Sørlie og Øisten Lysenstøen, som begge har lang erfaring innen boligbygging.
Ny Bolig Hadeland tilbyr tjenester som salg av fler- og eneboliger. De tar seg av prosjektering, tegninger og søknader mm. I tillegg er de behjelpelige med å finne riktig tomt til drømmehuset – eller riktig hus til drømmetomten.

ePlast logo

ePlast

ePlast leverer kostnadseffektive løsninger i form av bearbeidede deler i plast og halvfabrikata. Selskapets ansatte har over 26-års bransjeerfaring og innehar spisskompetanse innen teknisk plast, anvendelser, tekniske egenskaper og mulighetene som eksisterer med ulike materialer.